Skip to product information
1 of 5

Sinsay

T-Shirt Sinsay

T-Shirt Sinsay

Regular price Lek 1,500.00 ALL
Regular price Lek 2,500.00 ALL Sale price Lek 1,500.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material

T-shirt Sinsay është një zgjedhje perfekte për ata që kërkojnë stil dhe komoditet. Ky T-shirt Sinsay është i bërë nga materiale cilësore që sigurojnë qëndrueshmëri dhe rehati. Me dizajne të ndryshme dhe ngjyra të shumëllojshme, T-shirt Sinsay është i përshtatshëm për çdo shije. Për një pamje të përditshme, T-shirt Sinsay është opsioni ideal. Çmimet e përballueshme e bëjnë T-shirt Sinsay një veshje të domosdoshme për çdo garderobë. Me T-shirt Sinsay, ju mund të ndiheni të modës dhe të rehatshëm në të njëjtën kohë.

View full details