Skip to product information
1 of 3

Lonca

Xhaketë e Trikotuar Lonca #

Xhaketë e Trikotuar Lonca #

Regular price Lek 1,000.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Material
Color
Size
Xhaketë e Trikotuar Lonca vjen e hapur dhe pa mbyllje përpara. E përshtatëshme per të gjitha masat e trupit dhe me vija horizontale e ndare në ngjyra të ndryshme. 
View full details