Skip to product information
1 of 3

Sinsay

Crop Top Sinsay

Crop Top Sinsay

Regular price Lek 500.00 ALL
Regular price Lek 1,500.00 ALL Sale price Lek 500.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material
Crop Top Sinsay vjen me një figurë gjeometrike dhe një material elastik. Modern dhe komod në turp.
View full details