Skip to product information
1 of 3

Sinsay

Crop Top Sinsay

Crop Top Sinsay

Regular price Lek 500.00 ALL
Regular price Lek 1,990.00 ALL Sale price Lek 500.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material
Crop Top Sinsay vjen me një desing vërtet joshës. Me temina të zeza dhe me një rreth dekorues në mes të kraharorit.
View full details