Skip to product information
1 of 3

Sinsay

Crop Top Sinsay

Crop Top Sinsay

Regular price Lek 500.00 ALL
Regular price Lek 1,790.00 ALL Sale price Lek 500.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material
Crop Top Sinsay vjen vërtet me një prerje shumë te veçantë. Përpara i mbyllur dhe mbarpa i hapur dhe me një rrip të gërshetuar përgjatë kurrizit, mëngë të guguara.
View full details