Skip to product information
1 of 3

Timberland

Fund Timberland #

Fund Timberland #

Regular price Lek 4,590.00 ALL
Regular price Sale price Lek 4,590.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material

Fund TIMBERLAND vjen me një model vërtet të veçant. Ka një palosje të copës përpara e cila mundëson një hapje natyrale gjatë ecjes dhe uljes. Dy xhepa anash dhe një mbrapa.  Mbyllja me butona dhe zinxhir.

Përmasat janë gjermane me etiketë origjinale.

Komod falë materialit me cilësi te lartë.

View full details