Skip to product information
1 of 4

Funky Buddha

Jeans Funky Buddha #

Jeans Funky Buddha #

Regular price Lek 4,590.00 ALL
Regular price Lek 4,590.00 ALL Sale price Lek 4,590.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material
Jeans Funky Buddha vjen me një model vërtet të modern. Te çara siper gjurit, me dy xhepa anash dhe mbrapa.

Komode falë materialit me cilësi te lartë.


View full details