Skip to product information
1 of 7

Antonela's Flavours

Fustan Antonela's Flavours

Fustan Antonela's Flavours

Regular price Lek 3,500.00 ALL
Regular price Lek 3,500.00 ALL Sale price Lek 3,500.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material
Fustan Antonela's Flavours vjenë me një model vërtet të veçant. I gjatë deri te gjuri. Pjesa e siperme e bardhe me krahe si flutur dhe pjesa e poshtme me pala dhe desing me gjete. Komode falë materialit me cilësi te lartë.
View full details