Auden Cavill

Fustan Auden Cavill

Fustan Auden Cavill

Regular price Lek 5,000.00 ALL
Regular price Lek 5,000.00 ALL Sale price Lek 5,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material
Fustan Auden Cavill vjen me një model vërtet të veçant. Veror, elastik dhe desing me lule. Komod falë materialit me cilësi te lartë.
View full details