Skip to product information
1 of 3

H&M

Fustan H&M

Fustan H&M

Regular price Lek 500.00 ALL
Regular price Sale price Lek 500.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material
Fustan H&M vjen me një model vërtet të veçant. Ne pjesën e kurrizit është i hapur dhe rrpat vijnë nga pjesa e kraharorit drejt kurrizit në formë të kryqezuar. Komod falë materialit me cilësi te lartë.
View full details