Skip to product information
1 of 3

Glo Story

Fustan Glo Story

Fustan Glo Story

Regular price Lek 3,700.00 ALL
Regular price Lek 3,700.00 ALL Sale price Lek 3,700.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material

Fustan Glo Story vjen me një model vërtet të veçant. Një ngjyrëshe (e verdhë) dhe me desing "Happy Dog". Komod falë materialit me cilësi te lartë.

View full details