Skip to product information
1 of 2

NAKD

Fustan NAKD

Fustan NAKD

Regular price Lek 4,900.00 ALL
Regular price Sale price Lek 4,900.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material
Fustan NAKD vjen me një model vërtet të veçant. Me menge trecerekshe, jake V e zgjatur dhe me nje te çare ne mes te kembeve. Komod falë materialit me cilësi te lartë.
View full details