Skip to product information
1 of 5

Laura Scott

Fustan Laura Scott #

Fustan Laura Scott #

Regular price Lek 3,900.00 ALL
Regular price Sale price Lek 3,900.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Material
Color

Fustan Laura Scott vjen me një model vërtet të veçant. Treçereksh dhe sipër i mbuluar me një tylë dekorues i cili mblon krahët dhe shkon deri në fund të këmbëve në gjatësinë e tij. Komod falë materialit me cilësi te lartë.


View full details