Skip to product information
1 of 2

Sinsay

Fustan Sinsay

Fustan Sinsay

Regular price Lek 2,590.00 ALL
Regular price Lek 2,590.00 ALL Sale price Lek 2,590.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material

Fustan Sinsay vjen me një model vërtet të veçant. Me gjatësi mini dhe me llastik rudhë në belë. Është bojëqielli dhe me lule të bardha. Komod falë materialit me cilësi te lartë.View full details