Skip to product information
1 of 3

Olalook

Fustan Olalook

Fustan Olalook

Regular price Lek 3,500.00 ALL
Regular price Lek 3,500.00 ALL Sale price Lek 3,500.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material
Fustan Olalook vjen me një model vërtet të veçant. I ngjushtë pas trupin, kraharor të hapur dhe rripa të trashë dhe mbyllje me zinxhir. Komod falë materialit me cilësi te lartë.
View full details