Skip to product information
1 of 5

Blind Date

Jeans Cropped Blind Date

Jeans Cropped Blind Date

Regular price Lek 4,000.00 ALL
Regular price Lek 4,000.00 ALL Sale price Lek 4,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Material
Jeans Cropped Blind Date vijnë me një model vërtet të veçant. Me bel te gjate, me dy xhepa perpara dhe dy xhepa mbrapa. Gjatesia deri te kavilia. Komod falë materialit me cilësi te lartë.
View full details