Skip to product information
1 of 4

Daysie

Jeans Daysie

Jeans Daysie

Regular price Lek 3,900.00 ALL
Regular price Lek 3,900.00 ALL Sale price Lek 3,900.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material
Jeans Daysie vjen me një model vërtet të veçant. Kamel dhe me xhepa anash dhe mbrapa. Komod falë materialit me cilësi te lartë.
View full details