Skip to product information
1 of 5

M.Sara Denim

Jeans Skinny M.Sara Denim

Jeans Skinny M.Sara Denim

Regular price Lek 3,900.00 ALL
Regular price Lek 3,900.00 ALL Sale price Lek 3,900.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material
Jeans Skinny M.Sara Denim vjinë me një model vërtet të veçant. Me dy pulla përpara dhe të gjata. Komod falë materialit me cilësi te lartë.
View full details