Skip to product information
1 of 3

S'Oliver

Kanatiere S'Oliver

Kanatiere S'Oliver

Regular price Lek 2,900.00 ALL
Regular price Lek 2,900.00 ALL Sale price Lek 2,900.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material
Kanatiere S'Oliver vjen me një model vërtet të veçant. Me rripa që mundësojnë lirim dhe ngushtim. Komod falë materialit me cilësi te lartë.
View full details