Skip to product information
1 of 3

Weide

Kepuce Weide

Kepuce Weide

Regular price Lek 4,000.00 ALL
Regular price Lek 4,000.00 ALL Sale price Lek 4,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material

Kepuce Weide janë të njohura për dizajnet e tyre moderne dhe të rehatshme. Kepuce Weide shpesh përfshijnë material eco-leather, sholla të qëndrueshme dhe një gamë të gjerë ngjyrash dhe modelesh. Kepuce Weide janë të përshtatshme si për raste të përditshme, ashtu edhe për ato formale. Kepuce Weide ofrojnë stil dhe komoditet për këdo që kërkon një kombinim të modës me prakticitetin. Gjithashtu, kepuce Weide janë të disponueshme në shumë stile, nga ato klasike deri te ato më të guximshme dhe të ndritshme.

View full details