Skip to product information
1 of 2

JANES

Fustan Janes

Fustan Janes

Regular price Lek 3,290.00 ALL
Regular price Lek 3,290.00 ALL Sale price Lek 3,290.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material

Fustan Janes vjen me një model vërtet të veçant. Në pjesën e sipërme e bardhe dhe pjesën e poshtme i bardhë me vija të zeza. Mëngë të shkurta, jakë e rrumbullaket dhe me tre kopsa në anën e djathtë. Komod falë materialit me cilësi te lartë.


View full details