Skip to product information
1 of 1

JANES

Fustan Sportiv Janes

Fustan Sportiv Janes

Regular price Lek 3,500.00 ALL
Regular price Lek 3,500.00 ALL Sale price Lek 3,500.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Fustan Sportiv Janes vjen me një model vërtet të veçant. Me gjatësi deri posht gjyrit dhe me një vijë anash. I mrekullueshëm për përditshmërinë tuaj. Komod falë materialit me cilësi te lartë.
View full details