Skip to product information
1 of 9

Sinsay

Pallto Sinsay

Pallto Sinsay

Regular price Lek 10,000.00 ALL
Regular price Lek 10,000.00 ALL Sale price Lek 10,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material
Pallto Sinsay vjen me një model vërtet të veçant. Mbyllje me me kopsa, jakë V me palosje dhe gjatësi deri posht gjunjëve. Komod falë materialit me cilësi te lartë.
View full details