Best Connections

Pantallona Best Connection

Pantallona Best Connection

Regular price Lek 4,500.00 ALL
Regular price Lek 4,500.00 ALL Sale price Lek 4,500.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Pantallona Best Connection vijnë me një model vërtet të veçant. Gjatësi deri në fund të këmbëve dhe me ngjyra të sfumuara. Komod falë materialit me cilësi te lartë.
View full details