Skip to product information
1 of 1

Sinsay

Pantallona Sinsay

Pantallona Sinsay

Regular price Lek 1,990.00 ALL
Sale price Lek 1,990.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material

Pantallona Sinsay vijnë me një model vërtet të veçant. Me bel të lartë, te gjata dhe dy xhepa të anash. Me desing të ndrysheme. Komod falë materialit me cilësi te lartë.


View full details