Skip to product information
1 of 4

Skinny ABC

Jeans Skinny ABC Fashion

Jeans Skinny ABC Fashion

Regular price Lek 3,900.00 ALL
Regular price Lek 3,900.00 ALL Sale price Lek 3,900.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material
Jeans Skinny ABC Fashion vjinë me një model vërtet të veçant. Me dy pulla përpara dhe të gjata. Komod falë materialit me cilësi te lartë.
View full details