Skip to product information
1 of 2

Brave Soul

Pantallona të trikotuara Brave Soul #

Pantallona të trikotuara Brave Soul #

Regular price Lek 2,990.00 ALL
Regular price Lek 2,990.00 ALL Sale price Lek 2,990.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material

Pantallona të trikotuara Brave Soul vIjnë me një model vërtet të veçant. Me bel të lartë, tepër të buta dhe të ngrohta. Komod falë materialit me cilësi te lartë.


View full details