Skip to product information
1 of 3

Vigor Girl

Pantallona Vigor Girl

Pantallona Vigor Girl

Regular price Lek 3,900.00 ALL
Regular price Lek 3,900.00 ALL Sale price Lek 3,900.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material
Pantallona Vigor Girl vijnë me një model vërtet të veçant. Ngjyra të ngatërruara dhe te gjera. Komode falë materialit me cilësi te lartë.
View full details