Skip to product information
1 of 3

Elegance

Sandale Elegance

Sandale Elegance

Regular price Lek 4,500.00 ALL
Regular price Lek 4,500.00 ALL Sale price Lek 4,500.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material

Sandalet Elegance janë sinonim i sofistikimit dhe stilit modern. Çdo palë Sandale Elegance është krijuar me kujdes për të siguruar rehati dhe elegancë maksimale. Dizajni unik i Sandale Elegance i bën ato të përshtatshme për çdo rast, qoftë një event formal apo një ditë të zakonshme. Materialet cilësore të përdorura në këto Sandale Elegance garantojnë qëndrueshmëri dhe komoditet gjatë gjithë ditës. Me një gamë të gjerë ngjyrash dhe stilesh, Sandale Elegance plotësojnë çdo gardërobë dhe preferencë personale. Zgjidhni Sandale Elegance për të përmirësuar pamjen tuaj dhe për të shijuar një kombinim të përsosur të stilit dhe funksionalitetit.

View full details