Skip to product information
1 of 5

Sergio Todzi

Sandale Sergio Tozzi

Sandale Sergio Tozzi

Regular price Lek 5,000.00 ALL
Regular price Lek 5,000.00 ALL Sale price Lek 5,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material

Sandale Sergio Tozzi janë të njohura për dizajnin dhe cilësinë e tyre të lartë. Sandale Sergio Tozzi shpesh përdorin materiale të qëndrueshme si lëkura dhe përfshijnë detaje të rafinuara që i bëjnë të dallohen.

Sandale Sergio Tozzi janë të dizajnuara për t'u përshtatur me shumë stile dhe ngjyra, duke përfshirë variante të ndryshme nga ato klasike deri te ato më trendi dhe ngjyra të gjalla​ ​. Sandalet Sergio Tozzi janë të njohura jo vetëm për estetikën e tyre tërheqëse, por edhe për komfortin që ofrojnë, duke i bërë ato një zgjedhje të shkëlqyer për përdorim të përditshëm dhe raste të veçanta​ ​.

Me një fokus të veçantë në detajet dhe materialet cilësore, Sandale Sergio Tozzi janë një opsion ideal për ata që kërkojnë një kombinim të stilit dhe rehatit. Sandale Sergio Tozzi ofrojnë një gamë të gjerë modelesh që përfshijnë dizajne me takë dhe pa takë, të përshtatshme për çdo rast​Sandale Sergio Tozzi janë gjithashtu të njohura për qëndrueshmërinë dhe dizajnin e tyre të kujdesshëm, duke i bërë një zgjedhje të besueshme për konsumatorët që vlerësojnë cilësinë dhe elegancën​ .

View full details