Skip to product information
1 of 3

Antonela's Flavours

Shapka Antonela's Flavours

Shapka Antonela's Flavours

Regular price Lek 3,000.00 ALL
Regular price Lek 3,000.00 ALL Sale price Lek 3,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material

Shapka Antonela's Flavours është më shumë se një thjesht aksesori - është një shprehje e personalitetit dhe stilit tuaj. Me dizajne tërheqëse dhe detaje të kujdesshme, Shapka Antonela's Flavours përfaqëson një kombinim të shkëlqyer të traditës dhe inovacionit në botën e modës. Shapka Antonela's Flavours është sinonim i stilizimit të përkryer dhe është një shtesë e mrekullueshme në garderobën tuaj.

Në këtë koleksion, secila shapka është një vepër arti e vetme, e dizajnuar me kujdes për të përmbushur nevojat e kërkesat e moda të sotme. Përdorimi i materialeve të larta dhe puna e detajuar e bëjnë ato të shkëlqyera për çdo rast. Nga një event formal deri te një shëtitje e përditshme në qytet, Shapka Antonela's Flavours do të bëjë që ju të ndjeheni të sigurt dhe tërheqës në çdo kohë.

Me Shapka Antonela's Flavours, nuk është vetëm se ju shtoni një element modë në veshjen tuaj, por gjithashtu ju shprehni një pjesë të personalitetit tuaj. Shapka Antonela's Flavours është një simbol i stilit dhe individualitetit tuaj dhe do të bëjë që ju të dalloheni kudo që të shkoni.

View full details