Skip to product information
1 of 7

Disney

Sneaker Disnay Micky Mouse

Sneaker Disnay Micky Mouse

Regular price Lek 4,000.00 ALL
Regular price Lek 4,000.00 ALL Sale price Lek 4,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material

Sneaker Disnay Micky Mouse vijnë me një model vërtet të veçant. Me qafë të ulet dhe gome të trashë. Desing me Micky Mouse.Komode falë materialit me cilësi te lartë.

View full details