Skip to product information
1 of 3

High-Sneaker

Sneaker-High

Sneaker-High

Regular price Lek 4,900.00 ALL
Regular price Lek 4,900.00 ALL Sale price Lek 4,900.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material
Sneaker-High vijnë me një model vërtet të veçant. Me qafë të lartë dhe gome të trashë. Komode falë materialit me cilësi te lartë.
View full details