Skip to product information
1 of 8

Peaunt

Sneaker Peanut Wonderland

Sneaker Peanut Wonderland

Regular price Lek 4,000.00 ALL
Regular price Lek 4,000.00 ALL Sale price Lek 4,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material

Sneaker Peanut Wonderland është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që kërkojnë stil dhe rehati në të njëjtën kohë. Këto Sneaker Peanut Wonderland janë të krijuara me materiale të cilësisë së lartë, duke ofruar qëndrueshmëri dhe komoditet gjatë gjithë ditës. Dizajni unik i Sneaker Peanut Wonderland është modern dhe tërheqës, duke i bërë ato të përshtatshme për çdo lloj veshje, nga përditshmëria deri tek eventet më të veçanta. Sneaker Peanut Wonderland vijnë në një gamë të gjerë ngjyrash dhe modelesh, duke siguruar që çdo individ të gjejë çiftin e përsosur për stilin e tij. Një tjetër veçori e këtyre Sneaker Peanut Wonderland është përshtatja e tyre e shkëlqyer dhe mbështetja që ofrojnë, duke garantuar rehati edhe pas orëve të gjata të përdorimit. Me Sneaker Peanut Wonderland, çdo hap bëhet më i sigurt dhe më stil, duke ju bërë të ndiheni të veçantë në çdo moment të ditës.

View full details