Skip to product information
1 of 3

Glo Story

T-Shirt Glo Story

T-Shirt Glo Story

Regular price Lek 1,500.00 ALL
Regular price Lek 2,500.00 ALL Sale price Lek 1,500.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material
T-Shirt Glo Story vjen me një model vërtet të veçant. Një ngjyrëshe (e bardhë) dhe me një Flamingo të stampuar. Komod falë materialit me cilësi te lartë.
View full details