Skip to product information
1 of 3

Glo Story

Bluzë Glo Story

Bluzë Glo Story

Regular price Lek 2,490.00 ALL
Regular price Lek 2,490.00 ALL Sale price Lek 2,490.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material
Bluzë Glo Story vjen me një model vërtet të veçant. Një ngjyrëshe (e zezë) dhe me shkrim "Merry Christmas" te stampuar. Komod falë materialit me cilësi te lartë.
View full details