Mister Lady

T-Shirt Mister Lady

T-Shirt Mister Lady

Regular price Lek 1,590.00 ALL
Regular price Lek 1,590.00 ALL Sale price Lek 1,590.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material

T-Shirt Mister Lady vjen me një model vërtet të veçant. Ngjyrë pjepri me motive broden dhe jakë të hapur. Komod falë materialit me cilësi te lartë.

View full details