Skip to product information
1 of 2

Mister Lady

T-Shirt Mister Lady

T-Shirt Mister Lady

Regular price Lek 1,000.00 ALL
Regular price Lek 1,590.00 ALL Sale price Lek 1,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material

 T-Shirt Mister Lady vjen me një model vërtet të veçant. Neon kajsi dhe stampim anësore në forme buzë me shkrim LAT'S GET TOGETHER. Komod falë materialit me cilësi te lartë.

View full details