Skip to product information
1 of 3

NAKD

Kanatiere NAKD

Kanatiere NAKD

Regular price Lek 1,900.00 ALL
Regular price Lek 1,900.00 ALL Sale price Lek 1,900.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material
Kantiere NAKD vjen me një model vërtet të veçant. Me një shpatull te hapur dhe komode falë materialit me cilësi te lartë.
View full details