Skip to product information
1 of 2

Mister Lady

T-Shirt Mister Lady

T-Shirt Mister Lady

Regular price Lek 1,000.00 ALL
Regular price Lek 1,790.00 ALL Sale price Lek 1,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material

T-Shirt Mister Lady vjen me një model vërtet të veçant. Ngjyrë gri e errët dhe pjepri me flutura dhe shkrim "All those beautiful colours". Komod falë materialit me cilësi te lartë.


View full details