Skip to product information
1 of 1

Mister Lady

T-Shirt Mister Lady

T-Shirt Mister Lady

Regular price Lek 1,000.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Color
Size
Material

T-Shirt Mister Lady vjen me një model vërtet të veçant. Gri e hapur dhe bojëqielli dhe shkrim ROCKER. Komod falë materialit me cilësi te lartë.

View full details