Skip to product information
1 of 4

Sinsay

T-Shirt Sinsay

T-Shirt Sinsay

Regular price Lek 1,900.00 ALL
Regular price Lek 1,900.00 ALL Sale price Lek 1,900.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material

T-Shirt Sinsay vjen me një model vërtet të veçant. Një ngjyrëshe (e bardhë) dhe me prerje të thjeshtë. Komod falë materialit me cilësi te lartë.

View full details