Skip to product information
1 of 1

Trendyol

T-Shirt Trendyol

T-Shirt Trendyol

Regular price Lek 2,500.00 ALL
Regular price Lek 2,500.00 ALL Sale price Lek 2,500.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color

T-Shirt Trendyol vjen me një model vërtet të veçant. I lirshëm, me vija dhe me një prerje të rregullt. Komod falë materialit me cilësi te lartë.


View full details