Vivance Collection

T-Shirt Vivance Collection

T-Shirt Vivance Collection

Regular price Lek 1,790.00 ALL
Regular price Lek 1,790.00 ALL Sale price Lek 1,790.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material
T-Shirt Vivance Collection vjen me një model vërtet të veçant. Jakë të drejtë dhe mëgë gati treçerekshe dhe një ngjyrëshe. Komod falë materialit me cilësi te lartë.
View full details