Skip to product information
1 of 3

Shorts Stories

Top Bikini Shorts Stories

Top Bikini Shorts Stories

Regular price Lek 500.00 ALL
Regular price Lek 2,500.00 ALL Sale price Lek 500.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material

Top Bikini Shorts Stories vijnë me një model vërtet të veçant. Të bardha me topa bojëqielli dhe me një lidhje në mes. Komod falë materialit me cilësi te lartë.

 


View full details