Skip to product information
1 of 2

Sinsay

Crop Top Sinsay

Crop Top Sinsay

Regular price Lek 500.00 ALL
Regular price Lek 1,490.00 ALL Sale price Lek 500.00 ALL
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
Size
Color
Material
Crop Top Sinsay vjen me një model vërtet të veçant. I shkurtër me lidhje sipër, desing me vijëzime dhe supe të hapura. Komod falë materialit me cilësi te lartë.
View full details